Rozbité míčky a čepele z Czech Open zpět do oběhu!

Český florbal a udržitelnost | foto: Český florbal

Letošní ročník Czech Open se bude podílet na pilotním projektu Českého florbalu a dává tak všem hráčům možnost odlehčit svůj vak od rozbitých míčků nebo čepelí, které již nepoužívají. Popraskané míčky se budou sbírat samozřejmě i během turnaje.


Proč jsme se rozhodli do iniciativy zapojit? S tématem udržitelnosti je potřeba pracovat i ve sportu a jsme rádi, že můžeme být nápomocní. Zatím to není tak běžné, ale snažíme se jít příkladem a vnímáme to velmi pozitivně. Snad nás budou následovat další akce, kluby i jednotliví hráči.

Projekt má hned několik přínosů. Kvalitní materiál se vrací do oběhu a může být znovu využitý, třeba na medaile, které do sportu neodmyslitelně patří. Zpracování i koncové využití probíhá lokálně, což má vliv na razantní úsporu uhlíkové stopy z dopravy nejen materiálu, ale i produktu.

Sběrné kartonové boxy budou umístěné na sportovišti Hamr u prostoru prodeje triček a u vchodu do UNYP areny. Na ostatních halách můžete rozbité balónky a čepele nosit vždy ke stolku pořadatelů.

Více o udržitelnosti ve florbale se dozvíte na www.ceskyflorbal.cz/udrzitelnost.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se