Historický zápis Křinky! Hattrickem v neuvěřitelném čase prodloužil sérii!

hrdina utkání Křinka | foto: SOKOLI Pardubice

V pátek 22. března se diváci mohli těšit na další play-down duel mezi Sokoli Pardubice a Black Angels. Zápas nabral nečekaný spád, když domácí nadělili soupeři tři góly během poslední minuty.


SOKOLI Pardubice - BLACK ANGELS 6:5 (2:1, 1:0, 3:4) Stav série: 3:3

Už to vypadalo, že to budou Black Angels, kteří se budou radovat nejen z výhry, ale i z ukončení série proti Pardubicím, když se najednou všechno během jedné minuty změnilo. Pardubický hráč Petr Křinka totiž během pouhých třiceti pěti sekund dokázal zkompletovat hattrick! Svým neuvěřitelným výkonem otočil skóre ve prospěch domácích a jsou to tak Pardubice, které dnes mohou slavit. Připsaly si třetí výhru a to znamená jediné, oba celky se utkají ještě jednou, a to v rozhodujícím sedmém duelu, který odhalí celkového vítěze této série. 

Branky: 6. Bína, 12. Drba, 24. Žáček, 60. Křinka, 60. Křinka, 60. Křinka - 16. Čáslava, 43. Hanák, 44. Doležal, 46. Renčín, 56. Hanák. Rozhodčí: Přemysl Bališ - Peter Varga. Vyloučení: 0:0. Využití: 0:0. Diváci: 383. Zásahy brankářů: Martin Haleš 14, Matěj Denemark 1 - Ondřej Matiášek 22.| MATCH CENTER

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se