Juniorky nestačily v posledním duelu EFT na Švýcarky

Reprezentantka Linda Fuchsová při utkání českých juniorek na Euro Floorball Tour 2022 | foto: Per Wiklund

Mezinárodní klání dospělo ke svému závěru. České juniorky zakončily Euro Floorball Tour proti Švýcarsku, jež díky povedené druhé třetině porazilo naše reprezentantky o dvě branky. Odsunuly je tak na třetí místo turnajové tabulky.


Úvodní čast byla velmi vyrovnaná, když ani jeden z týmů nezískal větší herní převahu. Skóre se však i přesto měnilo, protože před koncem dějství mířila přesně pěknou střelou Karolína Klubalová. Náskok ovšem nevydržel Češkám příliš dlouho – zhruba do minuty odpověděla Larisa Müllerová.

Co se týče druhé třetiny, v ní se dařilo o poznání lépe Švýcarkám. Země helvétského kříže se trefila hned čtyřikrát a odpověděla na brzký gól Česka zkraje dějství. Soupeřky si tak vytvořily do zbytku utkání velmi nadějnou pozici.

Do závěrečného dějství přitom vkročilo Švýcarsko další rychlou brankou, kterou si ještě pojistily vedení. Do boje o vyrovnání se zapojily Češky až po oddechovém čase, kdy zkoušely hru bez brankářky. Snížily ovšem pouze na 4:6 a navzdory bojovné koncovce jdou na třetí příčku turnaje.

Švýcarsko WU19 – Česko WU19 6:4 (1:1, 4:2, 1:1)

Branky: 19. Müllerová, 27. Morfová, 31. Arxová, 35. Wagnerová, 37. Rotzová, 41. Haldemannová - 18. Klubalová, 22. Seidlerová, 35. Lovíšková, 58. Břeská. Vyloučení: 1:1. Využití: 0:0. Zásahy brankářů: Florinová 6, Pleischová 10 - Novotná 3, Svrčková 7. MATCH CENTER | Innebandy.TV

Sestava: Novotná (Svrčková) – Fáčková, Venerová, Klubalová, Matýsková, Kudlová, Hlaviznová, Gocová – Soukupová, Lovíšková, Vernerová – Fuchsová, Zerzánová, Stuchlíková – Kubalčíková, Seidlerová, Sikorová – Baldreichová, Břeská.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se