Sever proti jihu či repríza posledního kola. Panthers čeká překvapení z Hradce

Martin Kadlec (Gullivers) v souboji s kladenským Danielem Fišerem | foto: Luděk Šipla/Kanonýři Kladno

Také ve druhé nejvyšší mužské soutěži přišel na řadu výběr soupeřů. Kromě složení čtvrtfinále jsme již poznali i případné dvojice pro semifinále play-off. V něm se potkají vítězové sérií, v nichž nastoupí první a čtvrtý tým po základní části a postupující z bitev, ve kterých se představí druhý a třetí celek v pořadí dlouhodobé fáze ligy.


Prvoligové rallye zvládl v závěru nejlépe tým Kanonýrů Kladna, který uhájil nejvyšší příčku o bod před Bulldogs. Třetí místo nakonec patřilo Ústí nad Labem a čtvrtí finišovaly ještě v minulé sezoně superligové Otrokovice. Po skvělém závěru brali páté místo v tabulce florbalisté Hradce Králové, šestí skončili florbalisté z Chomutova.

Poslední dvě místečka ve čtvrtfinále si zajistily týmy z osmifinále play-off. Obě série byly po víkendu vyrovnané a rozhodovaly třetí zápasy. Jako první si postup vybojovalo Znojmo, které přetlačilo brněnský Hattrick 3:2. Poslední série se dohrála ve středu večer a souboj s českobudějovickými Štíry ovládli Gullivers, kteří se tak stali posledním postupujícím.

Kladenští florbalisté si vybrali do čtvrtfinále za soupeře právě poslední postupující brněnské Gullivers, s nimiž odehráli poslední kolo základní části a porazili je 9:3. Druzí Bulldogs pak vyzvou Chomutov, s nímž dokázali dvakrát triumfovat, přičemž dohromady nasázeli 23 branek. Ústečtí florbalisté pak volili mezi Hradcem Králové a Znojmem. Jako soupeře si vybrali Znojmo, s nímž ovládli oba duely v základní části, ovšem ten první rozhodl až nastavený čas. Poslední bitvu spolu svedou Otrokovice a nováček z Hradce Králové.

Čtvrtfinále play-off 1. ligy mužů

Kanonýři Kladno – Sokol Brno I EMKOCase Gullivers
Bulldogs Brno – DDQ Florbal Chomutov
Florbal Ústí – TJ Znojmo LAUFEN CZ
Goldea PANTHERS OTROKOVICE – FbC Respect Hradec Králové

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se