Buď taky kluk nebo holka z plakátu! Vyhraj billboard a ukaž svůj tým

Fanoušci na Superfinále florbalu 2022 | foto: Martin Flousek/Český florbal

BigBoard Superfinále 2023 nebude jen o zážitcích. V O2 areně budeš mít šanci vyhrát naprosto jedinečnou cenu. Od titulárního partnera BigBoard můžeš získat na celý měsíc vlastní billboard, na němž budeš moci nejen svému městu ukázat, který tým mu vládne.


Možná ti někdy přišlo na mysl, jaké by to bylo, kdyby zrovna tvůj tým měl své místo na některé z velkých reklamních ploch a celý měsíc v kuse bys vídal sebe a své spoluhráče na velkém billboardu. Teď můžeš dát této představě konkrétní kontury. Na BigBoard Superfinále 2023 budeš mít jedinečnou šanci vyhrát svůj vlastní billboard!

Pochlubit se svými úspěchy, nalákat nové fanoušky do haly či dodat ještě větší zásah náboru do tvého týmu naprosto jedinečnou formou. Velmi lákavé, co? A to ještě nevíš, jak jednoduše můžeš svůj vlastní billboard na měsíc vyhrát!

U hlavního vstupu najdeš speciální fotostěnu od společnosti Plakátov. U ní se vyfotíš s klukem z plakátu, fotku přidáš na instagram se speciálním hashtagem #superfinale23 a když budeš mít štěstí, bude vybrána právě tvoje fotka jako ta vítězná. Tvůj tým tak získá prakticky zadarmo propagaci, o které se ti ani nesnilo.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se