Bulldogs jdou do baráže, Židenice padají do 1. ligy žen

Český florbal (ilustrační foto) | foto: Český florbal

Zdá se, že Bulldogs na svého městského rivala z Židenic po prvním utkání 2. kola play-down našly vítězný recept, neboť jej od úvodní porážky k ničemu nepustily. Čtvrtou výhrou v řadě svého soupeře pro příští sezonu poslaly do 1. ligy žen a samy se tak mohou připravovat na duel s poraženým prvoligovým finalistou. 


K1 Florbal Židenice - Bulldogs Brno 3:6 (0:2, 3:2, 0:2)

Bulldogs zvládly také čtvrté utkání v řadě a po prvotní porážce v sérii již Židenicím nedovolily uhrát ani jeden bod. O dnešní výhře rozhodla především Bulldočka Michaela Žáková, která dvakrát skórovala a jednou na branku nahrávala. Činila se ale opět také brankářka Jana Prátová, která svému kádru vychytala další výhru a může se tak pyšnit velice stabilní pozicí brankářské jedničky Bulldogs. Tři totožné výhry 6:3 a jedna kanonáda ze čtvrtého utkání znamenají, že Bulldogs Brno stále živí naději na udržení v extralize, naopak Židenice pro další sezonu padají do 1. ligy žen.

Branky: 24. Dernerová, 30. Bílá, 33. Janečková - 14. Dostálová, 15. Stará, 27. Žáková, 29. Tomanová, 50. Žáková, 56. Pospíšilová. Rozhodčí: Lukáš Ležák - Martin Ležák. Vyloučení: 1:3. Využití: 0:0. Diváci: 209. Zásahy brankářek: Anna Kratochvílová 9 - Jana Prátová 14. Konečný stav série: 1:4 | ONLINE | VIDEO

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se