Dobruška rozdrtila v rozhodujícím finále Start98 a postupuje do ČEZ Extraligy!

Florbalistky Dobrušky po gólu | foto: FBC Dobruška

Rozhodující finálový zápas 1. ligy žen si pro sebe ukradly florbalistky Dobrušky, které si vysokou výhrou vybojovaly postup do ČEZ Extraligy.


FBC Dobruška - FAT PIPE Tigers Start98 7:1 (1:0, 1:0, 5:1) | Konečný stav série: 2:1

Dobruška se na rozhodující finálový zápas skvěle připravila a po celých šedesát minut hry nedala svému soupeři jedinou šanci. Úvodní branku si ve 14. minutě připsala Diana Peterová a další branky se diváci v zaplněné hale dočkali až před koncem druhé třetiny. Po dalších dvou gólech do pražské sítě si Tigers vzaly oddechový čas, ani ten ale jejich nepovedený duel nezmírnil a Dobruška si před neuvěřitelnými 551 diváky došla pro postup do nejvyšší ženské soutěže. Po výhře 7:1 a celkovém triumfu 2:1 v sérii se tak dobrušské florbalistky mohou těšit na příští sezonu strávenou v ČEZ Extralize.

Branky: 14. Peterová, 39. Buchalová, 44. Peterová, 47. Peterová, 51. Bartošová, 52. Buchalová, 54. Eimannová - 50. Kateřina Jandová. Rozhodčí: Václav Křepelák - Daniel Suchý. Vyloučení: 0:2. Využití: 0:0. Diváci: 551. Zásahy brankářek: Karolína Špačková 13 - Eliška Držíková 29. | MATCH CENTER

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se