MEGA STREET na Holbě! Dvoudenní turnaj doprovodí festival či prohlídky pivovarů

Holba je pevnou součástí Street Floorball League | foto: Český florbal

Sezona KFC Street Floorball League odstartuje ve velkém stylu! Vůbec poprvé v historii se můžete těšit na dvoudenní turnaj. Jeho maximální kapacita je čtyřicet týmů a nabídne kromě florbalu také opravdu nabitý doprovodný program. Registrace jsou možné už teď a účastnit se díky výjimce mohou i týmy, které jsou přihlášeny také na jiném turnaji.


Zapište si do diářů termín 8. - 9. červen. V prostorách pivovaru Holba v Hanušovicích, který je hlavním partnerem Českého florbalu, se bude konat historický první dvoudenní turnaj KFC Street Floorball League (SFL). Na otevřeném hřišti pod štíty Jeseníků na vás nečeká jen sportovní šílenství, ale především skvělý program.

Turnaj začne v sobotu ráno, kdy po celý den budou na programu základní skupiny. V neděli se poté odehraje vyřazovací část. Týmy budou mít možnost přijet do areálu jíž v pátek ve večerních hodinách a přespat ve stanovém městečku. Během samotného turnaje pro vás budou připraveny organizované prohlídky pivovaru, muzea, škola čepování, kvízy a celá řada dalších doprovodných aktivit. Sobotní program pak vyvrcholí koncerty lokálních kapel.

Přihlášení účastníci mají v průběhu celé akce zajištěné spaní ve stanovém městečku (je potřeba přivézt si vlastní stany a spacáky), v němž bude k dispozici veškeré sociální vybavení. Všechny týmy mají garantované zápasy v obou dnech (sobota a neděle).

Není na co čekat, u této výjimečné akce prostě nesmíte chybět! Sbalte kámoše a kámošky a vyrazte si užít tu nejlepší zábavu.

Zastávka v Hanušovicích bude první v rámci sedmého ročníku KFC Street Floorball League. Další destinace budou oznámené v nadcházejícím týdnu, kdy bude spuštěna registrace i na ně. Nyní máte tedy unikátní šanci se s pořádným předstihem přihlásit na dvoudenní street na Holbě.

V tomto ročníku budou podniky letní tour pod širým nebem probíhat pod názvem KFC Street Floorball League. Český florbal spojil síly s globálním řetězcem restaurací, který navíc podpoří nejen SFL, ale plánuje také aktivaci u neelitních soutěží. O této novince jsme informovali ZDE.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se