Historický návrat do brankoviště! BUTCHIS postaví proti Spartě Rytycha

David Rytych s maskou české florbalové reprezentace | foto: Wikipedie

V rámci svátečního 11. kola Livesport Superligy došlo k oznámení velkého návratu. Mezi tři tyče se totiž za BUTCHIS v zápase se Spartou postavila česká legenda David Rytych, který se v české lize objevil naposledy v roce 2018.


Nováček nejvyšší mužské soutěže z BUTCHISu se těsně před zápasem se Spartou vytasil se zajímavým oznámením. Do svého brankoviště totiž proti silnému pražskému soupeři postavil gólmana Davida Rytycha, který se v české lize představil naposledy před pěti lety.

Šestatřicetiletý bývalý reprezentant, který mimo jiné drží druhé místo v žebříčku nejúspěšnějších tuzemských florbalistů ankety Brankář sezony, naposledy vychytal vítězství Mladé Boleslavi proti Pardubicím, a to 18. března roku 2018. Od té doby se potuloval v zahraničí a v minulé sezoně chytal za slovenský Trenčín.

Nyní se ale vrací na české palubovky a v 11. kole základní části Livesport Superligy nastoupí proti pražské Spartě. S tou má navíc pozitivní osobní zkušenosti, protože v posledním vzájemném střetnutí s tímto klubem se radoval z vysoké výhry 14:6. Pomůže tedy aktuálně dvanáctému BUTCHISu k velkému triumfu nad těžkým soupeřem?

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se