Kanonýři porazili Bulldogs a postupují do superligy!

Kanonýři po výhře | foto: Kanonýři Kladno Flickr

V sobotu 13. dubna proběhl rozhodující duel mezi Kanonýry Kladno a Bulldogs Brno. Štěstí nakonec přálo domácím, kteří svou výhrou uzavřeli sérii a příští sezonu je tak uvidíme v Superlize! Shrnutí zápasu si můžete přečíst níže.


Kanonýři Kladno - Bulldogs Brno 4:2 (2:1, 2:0, 0:1) Stav série: 3:2

Pátý a také poslední finálový duel mezi Kanonýry a Bulldogs skončil jednoznačnou výhrou domácího Kladna, které si po vyrovnaném úvodu vytvořilo několika gólový náskok. 

Hostujícímu celku se nedařilo vedení soupeře zvrátit a do závěrečné třetiny tak vstoupil se ztrátou tří branek. Jedenáct minut před koncem základní hrací doby Brno snížilo na rozdíl dvou gólů, a to díky Lukášovi Kučerovi. Kladno ale nadále drželo otěže hry a hosté proto zkusili hru v šesti. Ani to však osud buldoků nezměnilo a jsou to tak Kanonýři, kteří se mohou radovat ze své třetí výhry a hlavně z postupu do nejvyšší mužské ligy! Hvězdou utkání byl zvolen obránce Kryštof Krbec, který byl autorem čtvrtého gólu.

Branky: 8. Veselý, 16. Bohuslávek, 28. Papoušek, 34. Krbec - 14. Mazáč, 49. Kučera. Rozhodčí: Jiří Kropáček - Tomáš Novák. Vyloučení: 1:1. Využití: 0:0. Zásahy brankářů: Jakub Janoušek 10, Ivan Ponomarev 8 - Martin Koudelka 21.| MATCH CENTER

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se