Keprtová po přestupu: Je čas dostat KAIS Mora zpět na vrchol

Vanessa Rebecca Keprtová v duelu proti Finsku | foto: Lubomír Skála/Český florbal

Nové působiště čeká na českou reprezentantku ve Švédsku. K přesunu v rámci severské soutěže se rozhodla Vanessa Rebecca Keprtová, která opouští Rönnby a v nadcházejícím ročníku se stane součástí družstva KAIS Mora.


Pro Keprtovou byla uplynulá sezona přelomovou. Šlo o její debut v zahraničí, při němž nasbírala 14 gólů plus 13 asistencí a došla s Rönnby až do semifinále soutěže. "První ročník hodnotím pozitivně. Nebyl jenom o florbale, ale vlastně o všem. Nový život, cizí země i jazyk a podobně. Nešlo jenom o samotný zvyk na úplně jiný florbal na nejvyšší úrovni,” popisovala česká univerzálka. A usoudila, že nové výzvy zvládla poměrně dobře.

"Body jsou určitě fajn, ale nezáleží jen na nich. I když samozřejmě se člověk cítí lépe, když má nějakou stabilní formu a přispívá tím týmu, což se mi celkem dařilo,” uvažovala dvacetiletá florbalistka. Když se navíc přidá také kolektivní úspěch, je situace ještě veselejší. "Ligový bronz je super, ne každý má možnost toto zažít hned v první sezoně. Někdo třeba nikdy. Moc jsem si to proto užívala,” vyzdvihovala Keprtová.

České reprezentantce se nabízela možnost pokračovat v Rönnby, sama se však rozhodla pro změnu. "Myslím si, že v KAIS Mora budu mít klíčovější pozici v zápasech, a to je pro můj herní rozvoj to nejlepší. Líbí se mi vize týmu a je čas dostat Moru zpátky na vrchol, kam patří. Jsem ráda, že toho mohu být součástí,” řekla hráčka s 18 starty za národní výběr žen.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se