Livesport Superliga Penalty Shot Battle zná již třetího čtvrtfinalistu!

Souboj Otrokovic s Bohemians v rámci Livesport Superliga Penalty Shot Battle | foto: Livesport

Nájezdový skill contest má za sebou již třetí vystoupení. Do akce se vydaly tentokrát celky Bohemians a Otrokovic a jeden z tohoto dua se prodral do další fáze.


První čtvrtfinálovou dvojici známe. Utvořil jí Tatran se Spartou. Teď l nim přibyl i jeden z dvojice celků Bohemians a Otrokovice. Klokani jsou zatím v Livesport Superlize na čelních příčkách, kdežto Panthers čeká s největší pravděpodobností boj o záchranu.

Do hry se vydala za zeleno-bílé florbalisty dvojice Jakub Zavřel a Matúš Gajdoš. První jmenovaný se pevně usadil v gólmanském duu, druhý je pak slovenským reprezentantem a souboj pro něj byl celkem pikantní. V brance Otrokovic totiž stanul jeho kolega z národního výběru Slovenska Adam Kohút. Nájezdovou zodpovědnost za sebe poté vzal Maxim Šefčík. 

VIDEO z 3. dílu najdete ZDE

Další program:
6. 2. Vítkovice - Ostrava
8. 2. M. Boleslav - Pardubice
13. 2. Chodov - SKV
15. 2. Č. Lípa - Liberec

Předchozí díly:
O Livesport Superliga Penalty Shot Battle

Každý superligový tým vybral jednoho exekutora a jednoho brankáře, kteří se utkali v penaltovém rozstřelu o postup do další fáze. Z úvodních sedmi kol postoupí sedm vítězů, poražení budou mít šanci se do čtvrtfinále dostat na divokou kartu ve speciálním hlasování, jež proběhne po odvysílání všech úvodních dílů. Penalty Shot Battle bude posléze pokračovat klasickým pavoukem až do finále. Všechny díly můžete sledovat exkluzivně na Deník.cz, a to vždy v pondělí a ve středu.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se