Boleslav srovnala v dramatickém TV duelu sérii a rozhodne zápas číslo sedm!

Hráči Boleslavi po gólu | foto: Český Florbal

V pátek 5. dubna se diváci mohli těšit na šestý střet Vítkovic a Mladé Boleslavi. Z velmi vyrovnaného utkání se nakonec radovali hosté, kteří tak prodloužili sérii.


1. SC TEMPISH Vítkovice - Předvýběr.CZ Florbal MB 5:6pn (0:1, 3:3, 2:1 – 0:0) | Stav série: 3:3

Šestý duel Vítkovic a Boleslavi byl dle očekávání velmi napínavý a rozhodovaly jej až samostatné nájezdy. Diváci se tak dočkali pořádného dramatu, při kterém Boleslav, podobně jako v pátém klání rytíři, vedla po trefě Dominika Beneše v 29. minutě již 4:0. Svůj náskok ale po skvělém návratu domácích, jimž pomohla hlavně čtyřminutová přesilovka, během níž skórovali hned dvakrát, ztratila a duel tak dospěl až do prodloužení. 

Mohutnou stíhačku započal Matyáš Šindler svou trefou ve 36. minutě, o necelé tři minuty později snižoval Martin Gattnar na rozdíl jediného gólu. Na startu třetí části sice udeřil Jakub Vařecha a přiblížil Bolku k vítězství, ale v čase 52:55 už bylo srovnáno. Následné prodloužení vítěze šestého semifinálového klání nepřineslo a vše tak zakončil nájezdový rozstřel. V tom rozhodl mladoboleslavský Jakub Bína, který svou trefou prodloužil sezonu svému týmu a poslal sérii do rozhodujícího sedmého utkání. To se odehraje v neděli na půdě Mladé Boleslavi.

Branky: 36. Šindler, 37. Šmíd, 38. Gattnar, 50. Matejčík, 53. Gattnar - 9. Tomašík, 24. Zakonov, 25. Gašparík, 29. Beneš, 45. Vařecha, N Bína. Rozhodčí: Martin Both - Vladimír Černín. Vyloučení: 0:0 + Patrik Suchánek 4. Využití: 2:0. Diváci: 695. Zásahy brankářů: Lukáš Souček 6 - Lukáš Bauer 16.| MATCH CENTER 

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se