Kladno je krok od postupu, v Hodoníně porazilo Bulldogs

Matyáš Bachmaier (Kladno) slaví gól ve třetím finále proti Bulldogs Brno | foto: Bulldogs Brno

Třetí utkání dramatické finálové série 1. ligy mužů mezi Kladnem a Bulldogs Brno vyhráli Středočeši 3:2. V případě, že v neděli navážou na sobotní triumf, zajistí si postup do Livesport Superligy.


Bulldogs Brno – Kanonýři Kladno 2:3 (0:0, 1:2, 1:1) | stav série: 1:2

Skoro 500 diváků v hodonínské hale nevidělo v první třetině ani jeden gól. V polovině zápasu se pak dočkali rovnou tří během tří minut. První úspěšný zásah přišel ve 28. minutě, kdy kladenskou přesilovku zužitkoval Matyáš Bachmaier. Další početní výhoda Kanonýrů měla o minutu později stejný výsledek. Nejproduktivnější hráč Kladna i celé soutěže Bachmaier se radoval z druhé branky v zápase. Ještě v 31. minutě dostal Bulldogs na dostřel Lukáš Mráz.

Dvougólové vedení si Kladno vzalo zpět ve třetí třetině zásluhou Ondřeje Papouška. Brněnští florbalisté se v poslední desetiminutovce snažili o vyrovnání. Sice ve vlastním oslabení snížili, ale vítězství týmu ze středních Čech tím neodvrátili. Kladno tak aktuálně vede v sérii hrané na tři vítězné zápasy 2:1.

Branky: 31. Mráz, 52. Zukal - 28. Bachmaier, 29. Bachmaier, 48. Papoušek. Rozhodčí: Prouza - Rogowski. Vyloučení: 5:2. Využití: 0:2. Diváků: 492. Zásahy brankářů: Koudelka 26 - Ponomarev 20 | MATCH CENTER

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se