Drama v Pardubicích: třetí utkání play-down rozhodly až nájezdy

Pardubická střídačka slaví výhru nad Butchisem | foto: SOKOLI Pardubice

Sokoli Pardubice vedou v sérii play-down proti Butchisu 2:1. Druhou výhru vybojovali v napínavém třetím duelu na domácí půdě.


SOKOLI Pardubice - BUTCHIS 5:4pn (0:1, 2:1, 2:2, 0:0) | stav série: 2:1

V první třetině se potvrdila dosavadní vyrovnanost série. Oba týmy si vytvořily podobné množství šancí, které se jim ale dlouho nedařilo proměnit. Na první gól se na východě Čech čekalo až do 16. minuty, kdy využil mezery ve středu hřiště Šimon Pavlíček a střelou po zemi k tyči poslal Butchis do vedení.

Svěřenci trenéra Jana Zahalky navýšili po pauze své vedení zásluhou Jana Černého, které drželi ještě dvě minuty před druhou sirénou. Jenže pak přišly dvě slepené pardubické branky: nejprve z hole Lukáše Prixe a o vyrovnání se následně postaral Radek Drba, který dal svůj desátý gól v play-down.

Ve třetí periodě se jako první prosadili hosté. Domácí pak otočili a ve 49. minutě poprvé v zápase vedli. Náskok však neuhlídali a necelých 5 minut před koncem poslal utkání do prodloužení útočník Butchisu Jan Waldhauser.

Dvě velké příležitosti měl v přidané desetiminutovce Drba, ale ani jednu nevyužil a zápas šel do samostatných nájezdů. Sokoli před nimi sáhli ke změně brankáře. Matěj Denemark následně dva chytil a pomohl k výhře Pardubic. Jeho spoluhráči z pole totiž uspěli ve čtyřech z pěti pokusů.

Branky: 39. Prix, 40. Drba, 44. Žáček, 49. Bína, N Polis - 16. Pavlíček, 27. Černý, 41. Papež, 56. Waldhauser. Rozhodčí: Kačer - Vašíček. Vyloučení: 1:1. Využití: 0:1. Diváků: 228. Zásahy brankářů: Haleš 18 - Vladař 19 | MATCH CENTER 

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se