Změny v Liberci. Končí pět hráčů! Mezi nimi třeba Mück a Baudisch

Daniel Mück a Tomáš Dlesk | foto: Petra Menclová/FBC Liberec

Liberecký klub oznámil první změny v kádru. Po sezoně, která skončila pro celek zpod Ještědu v osmifinále play-off, odchází hned pětice hráčů.


V sestavě trenérského dua Matěj Klucho – Petr Kološ končí jeden z nejvytěžovanějších brankářů uplynulé sezony Daniel Mück. Po sedmi sezonách uzavřel svou kariéru pod Ještědem i bývalý liberecký kapitán Jan Baudisch. Končí také Jan Světlík a Tomáš Dlesk. Útočník Adam Balatka sice nebude dále působit v superligovém kádru coby hráč, ale přesune se do realizačního týmu, kde bude působit v roli fyzioterapeuta.

"Rád bych za trenéry a za celý klub poděkoval všem zmíněným hráčům za jejich energii a píli, kterou předváděli na trénincích a v zápasech. Honzovi Světlíkovi a Danielovi Mückovi přejeme hodně štěstí do další florbalové kariéry. Tomášovi Dleskovi a Honzovi Baudischovi přeji spoustu energie do jejích další životní etapy. Díky za Váš přístup, kterým jste inspirovali mladé hráče v týmu a pevně věřím, že především Baudyho odkaz nasazení v zápase a přístup v trénincích bude v týmu přetrvávat po dlouhá léta," říká v oficiální zprávě na webu Liberce trenér Kološ.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se