STODOLA Aréna Střešovice

EXTRALIGA ŽEN - 21. KOLO

Martin Valenta a Michal Žďárský
Děkanka SK Praha 4 Děkanka
2:4
TJ Sokol Brno Židenice TJ Sokol Brno Židenice
0:0 - 2:3 - 0:1 UKONČENO
DEK
1
2
25
  • 25 24:45
    0:1
    Martina VALEHRACHOVÁ
    (Dernerová)
28
  • 28 27:46
    0:2
    Jana BALADOVÁ
    (Buvalová)
29
  • 29 28:57
    1:2
    Gabriela MAREŠOVÁ
    ()
33
  • 33 32:29
    2:2
    Helena PECHOVÁ
    (Šmatláková)
35
  • 35 34:09
    Helena PECHOVÁ
    (neproměněno)
36
  • 36 35:11
    2:3
    Nataly ASFOUROVÁ
    (Dernerová)
3
52
  • 52 51:55
    2:4
    Nataly ASFOUROVÁ
    (Dernerová)
56
  • 56 55:57
    Time-out
    Děkanka

Události

Děkanka SK Praha 4 - TJ Sokol Brno Židenice 2:4
branky: 29. Gabriela Marešová, 33. Helena Pechová - 25. Martina Valehrachová, 28. Jana Baladová, 36. Nataly Asfourová, 52. Nataly Asfourová; rozhodčí: Martin Valenta - Michal Žďárský; vyloučení: 0:0; využití: 1:1; diváků: 65; zásahy brankářů: Sofie Chlanová 21 - Monika Měrková 22; po třetinách: 0:0, 2:3, 0:1
60:00 Ukončení 3. části
59:59 Nejlepší hráčkou utkání hostujícího celku byla vyhlášená Nataly Asfourová, za domácí celek Diana Brennerová.
59:59 Komentář trenéra domácích Lukáše Rudy: Oboustranně velmi bojovné utkání. Jsme zklamaní, gratulujeme soupeři k zaslouženému play-off. Děkujeme hráčkám za bojovnost v celém utkání, bojovaly až do konce i za nepříznivého stavu.
59:59 Komentář trenéra hostí Marka Loskota: Nádherný emotivní zápas. Rozhodující bylo že se domácí ani jednou za celý zápas nedostali do vedení a neposadili jsme je takpsychicky na koně. Po klíčovém čtvrtém gólu se nám povedlo závěr uhlídat.
59:59 Střely na branku ve třetí třetině Děkanka 6, Brno 4. Střely na branku celkem: Děkanka 24, Brno 25
59:59 Hra je však nepřesná na obou stranách, Dernerová s Brabcovou kounčí za mantinelem. Opět hraje Děkanka. Beranová na NOvákovou, nta střelí, Mašková, ale míč drží Brno a přestože domácí hrají nadále v 6ti, Brno útočí....a máme tu konec utkání...
59:09 Tezy Blažková v těžké, avšak šanci před branou, ale propadnuvší míček na středu netrefuje. Brno přechází do útoku, brejku hostí zabránila opět výše jmenovaná. Brennerová předvádí další neskutečný sprint a soupeřky se pouze dívají na její záda. Domácí jsou však faulováni, rozehráváme z rohu a domácí zkouší power-play.
58:07 Následně jej opět získávají, Brno fauluje, Děkanka rozehrává, míček v chumlu, Brno zkouší, ale hned o míč přichází, opět Děkanka, Brno teď pouze brání, Děkanka rozehrává, kombinuje, ztrácí míč, Děkanka napadá až za bránu soupeřek a snaží se hráčky donutit k chybě, která přichází a opět Děkanka.
56:46 Pokyny trenérů obou družstev se nesou celou halou. Děkanka rozhrává z rohu, ale přichází o míč, stejně tak následně Brno, chvíle osekávání na středu a rozehrává Děkanka. Hanusková střílí, ale pouze do připravené soupeřky, Brennervoá prochází, soupeřky zastavují její křižnou přihrávku, další akce, Beranová promachuje a domácí přichází o míč.
55:57 Timeout Děkanka SK Praha 4
55:57 Děkanka chvíli kombinovala, ke střele se bohužel nedostala, nyní Brno, Děkanka fauluje, volný úder z velkého brankoviště a nechybělo moc, aby střela propadla na záda Francové, naštěstí se vykutálela vedle, Děkanka útočí, Brennerová předvádí neskutečné výpady, ale bohužel v rohu soupeřek ztrácí míč, obratem však ztrácí také Brno a po time-outu bude rozehrávat z rohu hostí.
54:29 Domácí hráčky jsou lehce opařené z vývoje utkání a i když bojují, začínají se projevovat nepřesnosti. Brno hraje v klidu a zdá se, že teď lehce navrh. Beranová čaruje na celém hřišti, proti jedné, proti dvěma, ale nadále drží míč, rozehrává, ale bohužel nepřesně a opět Brno. Děkanka byla proti a míč je na hokejkách domácích. Hra je však odvíjí kolem středu hřiště.
53:01 Míč získává Brno, Brennerová však zachytila, soupeřky jí podkoply nohy, ale rozhodčí nic. Hra pokračuje, Nováková nyní sestřeluje rozhodčího stojícího vedle branky. Hra se opět přelévá ze strany na stranu, hostující hráčka teď leží a hra je na chvíli přerušena.
51:55 GÓL TJ Sokol Brno Židenice! 2:4
Branku družstva TJ Sokol Brno Židenice vstřelil #17 Nataly Asfourová, asistoval #88 Andrea Dernerová (2:4)
51:55 Děkanka útočila, Brno zachytilo Brno 2 na 1 síťka za Francovou se opět vlní...
51:50 Brno nyní točí, Brabcová, Zemanová, Tezy Blažková a Zemanová střílí, ale dorážka spoluhráčky je bohužel vysokou holí. Poslední střelu přesilovky předvedla Brabcová, ale golmanka chytá. Družstvo hostí hraje v plném počtu a hned se jalo ostřelovat Francovou. Domácí Beranová však byla proti
50:56 Aktivní Brno nechce nechat domácí rozehrát. Perlíková zkouší střelu, ale vedle, dále točíme a Brno fauluje. Děkanka střídá, ale hra je dost neurovnaná. Nyní Chvátalová hledala nabíhající Brennerovou, míček ale proletěl vedle. Nováková vyrobila fatál, zdálo se 2 hráčky Brna půjdou samy na domácí golmanku. Denková však neskutečně předběhla obě hráčky a zabránila neštěstí.
49:22 Domácí zachcují, středem hřiště prochází Chvátalová, hledá nabíhající Perlíkovou, míček ale neprochází, tak opět Brno, rychle ztrácí, Děkanka útočí a přichází o míč v rohu, Brno fauluje, hráčka hraje na zemi, rozhodčím letí ruce nad hlavu, Francová skáče za mantinel, ale děkanka z početní výhody netěží. Začne přesilová hra.
48:30 Máme tu první lajnu Děkanky, Nováková neudržela proti dvěma hráčkám, Brno nastřeluje boční síť Francové a přenádherně si řekla o míč Mašková, Denková předložila přihrávku jak na talíř a vynikající střela nad nohu golmanky...ale bohužel golmanka zachytila. Brno rychle rozehrává ale ztrácí, obratem si však bere míč a nadále zkouší to samé rozehrání volného úderu.
46:28 Brno útočí, Petřeková však Brno obírá o míč, ještě Bazy Blažková zkouší střelou z dálky, ale pouze do soupeřek. Brno míří dopředu, opět ztrácí, Děkanka zkouší a ztrácí, Brno střílí do domácích hráček, a Hanusková faulova za volný úder hostí.
45:02 Hra je chaotická, hráčky si dávají přednost, Děkanka chvíli nevěděla a Brno pálilo - naštěstí nad. Máme tu přesilovku domácích, hráčky chvíli točí a Zajíčková opět vysoko nad. Dnes střely přelétávají. Chvátalová na Blažkovou před branou, těžký míček, opět točíme, Nováková, Chvátalová čeká na míč a soupeřka jí míček bere, útočí 2:2, ale naštěstí pro domácí bezúspěšně. Nyní opět Děkanka, o míč přichází a družstvo hostí hraje v plném počtu.
43:01 Zemanová, Brennerová zatápí soupeřkám, ale ztrácí míč a opět Brno, obrana Děkanky je nyní nezformovaná, míček získává Brennerová a neskutečně si koupe protihráčky...až ji skládají na nedovoleně na zem a budeme svědky hry 4na4
42:09 hostující celek roztleskává své spoluhráčky na hřišti, ty zatím nepřesně kombinují. Výborně Zemanová, zachytává a navíc je faulovaná, hrát tedy bude Děkanka, ale ne dlouho, míček mají opět hosté a roztáčí kolotoč. Střela z poloviny hřiště mířila vysoko nad.
41:18 Chvátalová výborně přechází do útoku, na Zajíčkovou, ta ale míjí, propadává a fauluje...
41:01 Třetí buly utkání vyhrál hostující celek, míčku se ale ujali domácí, Blažková přechází, kombinujeme, Zemanová ve velké šanci, ale pouze do hostující hráčky. Míček drží nadále Děkanka a střídá
40:00 Zahájení 3. části
40:00 Střely na bránu po druhé třetině domácí opět 9, Brno o jednu navýšilo, tedy 11 střel.
40:00 Ukončení 2. části
39:59 Brno vyhazuje za mantinel, rozehrává Děkanka, přichází o míč, Brno zkouší kombinovat, Děkanka a do konce třetiny již nic zásadního. Dnešní utkání bude drama až do konce.
38:57 Beranová bohužel nastřeluje pouze soupeřku, míček má však nadále Děkanka, kombinuje, ale přichází o míč, nyní tedy Brno. Nováková výtečně zachytila, ale chvíli byla překvapená jak lacino se dostala k míči a golmanka hostí její pomalejší střelu zachytila. Opět tedy Brno
37:44 Míček má Děkanka, Zemanová rozehrává na Brennerovou, ta se vytáčí, ale míček zachytávají soupeřky. Nyní útočí Brno a míček doskákal až k Francové. Opět tedy Děkanka, Hanusková na Zajíčkovou, Chváalová hledá Perlíkovou, Brabcová, Hanusková střílí a soupeřky faulují Perlíkovou před bránou a máme tu volný úder z velkého brankoviště.
36:40 A pokračuje přesilovka domácích, ale domácí opět chybují, nejspíš na ně doléhá důležitost dnešního utkání a Brno se opět dostává ke střele. Přesilovka naštěstí končí, domácí tým přeskládal útočné pětky a uvidíme, zda-li to přinese nějaké ovoce.
35:11 GÓL TJ Sokol Brno Židenice! 2:3
Branku družstva TJ Sokol Brno Židenice vstřelil #17 Nataly Asfourová, asistoval #88 Andrea Dernerová (2:3)
35:11 Z přesilovky domácích jsme nyní svědky hry Brna ve čtyřech, ale Děkanka naštěstí zachytává a opět roztáčí kolotoč. Děkanka fauluje, Brno vyhazuje přes celé hřiště. Dernerová zachytává, protočí se kolem dvou hráček Děkanky, Francovou nepřekonala, ale míček do brány dorazila její kolegyně.
35:00 Dnešní utkání sleduje 63 diváků. Děkujeme všem příchozím i těm, kteří nás sledují na dálku :-)!
34:09 Trestné střílení družstva Děkanka SK Praha 4 neproměnil #4 Helena Pechová.
34:09 Nájezd provádí Helena Perlíková, ale míček jí nesedl a minula, nyní bude probíhat přesilová hra domácích.
34:09 A opět Děkanka Nováková střílí těsně vedle, nyní pěkně kombinuje Beranová, Zemanová, Nováková zadovkou na Brennerovou, ale ta se soupeřkou na zádech nestihla vystřelit. Brno hned ztrácí míč a opět kombinuje Děkanka, finální přihrávka na volnou Perlíkovou však příliš skákala. Z dalšího útoku se dostala do brejku Brennerová, jako zamlada, tahle holka přespurtuje kohokoliv a soupeřkám nezbylo než ji faulovat a budeme svědkem nájezdu.
P
32:29 GÓL Děkanka SK Praha 4! 2:2
Branku družstva Děkanka SK Praha 4 vstřelil #4 Helena Pechová, asistoval #9 Lucie Šmatláková (2:2)
32:29 Domácí hráčky rozjíždí kolotoč, z pravé stany zkouší Blažková, Brno vyhazuje až k Francové, volná Perlíková ze středu zkouší a míček zapadl za záda hostující hráčky. Je srovnáno.
31:43 Tento útok Brna však 'smrděl', domácí si špatně rozebraly hráčky hostí, najednou se řítili 2 na 1...a máme tu další vyloučení na straně hostí za blokování hole Beranové.
31:05 Bernová zachycuje útok hostí, rozehrává na volnou Brennerová, střela, ale golmanka chytá. Opět kombinuje Blažková, Brennerová, hráčkám Děkanky nyní patří hřiště a Brno se dostává k ojedinělým výpadům...
30:08 Brno - Děkanka....Děkanka seká na hranici velkého brankoviště, nebezpečená standartka hostí, kterou však zachytává zeď domácích. Domácí jsou nyní velice aktivní, opět se k míči dostává Hanusková, která střílí a odlítává i hostující hráčka. Míček však míří těsně mimo.
28:57 GÓL Děkanka SK Praha 4! 1:2
Branku družstva Děkanka SK Praha 4 vstřelil #14 Gabriela Marešová bez asistence (1:2)
28:57 Děkanka - Brno... a Hanusková zachytila chybnou rozehrávku hostí a konečně se domácí dočkali a dnes poprvé se vlní síťka v brance hostí.
P
27:46 GÓL TJ Sokol Brno Židenice! 0:2
Branku družstva TJ Sokol Brno Židenice vstřelil #9 Jana Baladová, asistoval #4 Lucie Buvalová (0:2)
27:46 Děkanka rychle zachytila míč a chvíli kombinovala po celém hřišti. Bohužel díky nepřesnosti o míč přišla a nyní hraje Brno. Vynikající zákrok předvedla Brabrová, která zachránila poskykující míč na brankové čáře, Brno chvíli kombinovalo, nastřelovalo domácí, ale z chumlu opět proklouznul míč za brána Francové.
26:44 Hra nyní nabrala na obrátkách, Brno zařadilo nový rychlostní stupeň, nyní hraje sebevědoměji a hned útočí ve stylu 2:1 na Francovou, která však skvělým zákrokem chytá. Nyní se probouzí Děkanka a první lajna kombinuje na straně hostí. Beranová na Zemanovou, máme tu další faul, Brno však nezískává z rozehrávky žádnou výhodu, kombinuje....ale je zastaveno za cenu 2 minutového faulu.
24:45 GÓL TJ Sokol Brno Židenice! 0:1
Branku družstva TJ Sokol Brno Židenice vstřelil #79 Martina Valehrachová, asistoval #88 Andrea Dernerová (0:1)
24:45 První lajna rozehrává, Nováková hedala před bránou Brennerovou, ale nenašla. Děkanka rozehrává, ale Zemanová ztrácí míč a soupeřka na středu hřiště přes chumel hráček střílí Francové do vinglu.
24:29 Děkanka...Brno...tak nějak není co napsat...Brno chybuje v rozehrávce, ale Děkanka nezachytila, znovu rozehrává Brno, ale domácí hráčky jim nedovolují připravit nic zásadního. Brno má volný úder a tohle domácí neošéfovali...úplně volná hráčka na středu, naštěstí míjí bránu. Opět kombinuje Děkanka, Sedmíková, Mašková, Petřeková a získavající pro své střídající spoluhráčky rozehrávku z rohu.
23:11 Aktivní třetí lajna domácích zatápí hostím, Brno však přes domácí hráčky přechází do útoku, chvíli se hraje na straně domácích, následně opět na straně hostí a Děkanka získává volný úder. Blažková na Brennerovou, golmanka hostí. Brno rozehrává, Beranová zachytává, Děkanka ztrácí, Děkanka znovu získává. Hra je nyní dost kouskovaná a plná nepřesností.
21:36 Nyní se míče ujaly domácí hráčky, míček získala Nováková, na Brennerovou sehrávala na Novákovou, Blažková střílí těsně vedle. Brno dlouho točí, Nováková získává míč, ale 2x si dávala přednost se spouluhráčkami, o míč přichází, Brno-Děkanka-střídání, Děkanka...Děkanka...střídáme...
20:00 Zahájení 2. části
20:00 Střely na bránu po první třetině: domácí 9, hosté 10.
20:00 Ukončení 1. části
19:59 Hosté hrají v plném počtu, chvíli drželi míč, následně opět útočila Děkanka, ale zbývalo příliš málo času na jakékoliv kombinace.
19:21 Děkanka chvíli kombinovala, Brno však získalo míč a nyní získává cenné vteřinky na polovině domácích, kterým se nedaří převzít míček. Až nyní výborně Beranová a pokračuje přesilovka domácích. Míček běhá z hokejky na hokejku a stejně tak i hráčky. Bohužel aktivní Brno přerušilo kombinace domácích a na několikrát rozehrává. Nyní míč opět drží domácí.
17:23 Opět jsme byli svědky hry nahoru-dolu-nahoru, dolu, v dalším útoku předvedla pěknou střelu Hanusková. Skvělě kombinuje také útok Chvátalová, Perlíková, Blažková, bohužel následně museli hasit útok Brna a míček se dostal až ke Francové, která zachytává. Mladý útok Děkanky také předvedl velmi pěknou hru. Nejdříve bombou Petřeková, ale gomanka na 2x chytila. Následně výborně Mašková s Denkovou, která získává pro domácí hráčky možnost přesilové hry.
14:50 Děkanka dlouho rozehrávala, Blažková přišla o míč, soupeřky nebezpečně vystřelili, naštěstí těsně vedle. Vynikající první lajna, Brennerová utíká všem po pravém křídle, sehrává na Blažkovou, těsně míjí míček. Následně míč opět u Brennerové, střílí, střela trefuje soupeřky. Nyní hraje Brno, chvíli kombinuje, ale následně přichází o míč.
12:49 Rozehrává Brno, Děkanka zachytává, Děkanka ztrácí, Děkanka rozehrává...z jedné strany na druhou...
12:01 Vynikající akce Tezy Blažkové, zadovkou uvolnila Hanuskovou která měla volno na střelu, ta však zamířila nad. Hra se opět chvíli přelévala. Brno vyrobilo hrubku v obraně, Mašková byla pozorná, ale hostující golmaku neprostřelila. Vzápětí domácí zachránila Francová, která vychytila brněnskou jedovku.
09:35 Petřeková, Mašková, Denková nyní kombinují na straně hostí, nedaří se jim však přejít přes soupeřky. Získaly však výhodu rozehrávky a na hřiště přichází první lajna domácích. Hra se odvíjela na středu hřiště a máme tu další střídání hráček, Děkanka nadále drží míč, důrazné Brno nedává domácím nic zadarmo. Hosté se zatím prezentují pouze ojedinělými výpady. Vše je nadále v rychlém tempu.
05:45 Nejdříve Zemanová zachytila rozehrávku hostí a vydala se do útoku, hledala nabíhající spoluhráčku, ale ta míč nezachytila. Následně Brabcová výtečně zabránila brněnskému přechodu do útoku a opět se útočí na branku Brna. Hra je velmi rychlá a přelévá se neustále tam a zpět...
03:57 První pětka Děkanky v nádherné akci, ale týmové legendě Dianě Brennerové, která přišla posílit domácí tým nesedl míček. Hra se přelévá na obě strany a golmanky musí být skutečně pozorné. V další vynikající akci Hana Blažková, ale těsně míjí.
02:06 Brno se dostalo do útoku, Děkanka faulovala a Brno tak získalo výhodu rozehrání z rohu. Děkanka si soupeřky nepokryla úplně ideálně, ale nebezpečí bylo zažehnáno a hra se přelila na druhou stranu. Hanusková se teď prezentovala prudkou střelou z dálky, z rychlého útoku vyzkoušla pozornost Francové agilní Brňanka.
01:00 První buly vyhrávají hosté, Děkanka jim však zavařuje a rozehrávka se Brnu nedaří. Postupně však přechází do útoku, přichází o míč a útočí Děkanka. První pětka si točí hráčky Brna a první zásah si připisuje hostující golmanka.
00:00 Zahájení utkání.
00:00 Ještě než začneme, dovolte mi představit line-up obou celků. TJ Sokol Brno Židenice: 33 Měrková Monika, 3 Drápalová Jitka, 4 Svobodová Lucie, 18 Štefániková Dominika, 61 Vránová Tereza, 91 Matveeva Oxana. Děkanka SK Praha 4: 23 Francová Sofie, 7 Beranová Barbora, 21 Zemanová Lucie, 3 Nováková Aneta, 18 Blažková Hana, 31 Brennerová Diana.
00:00 Vážení přátelé, vítejte na utkání 21 kola Extraligy žen mezi domácím celkem Děkanka SK Praha 4 a hostem z Moravy TJ Sokol Brno Židenice. Oba celky nyní finišují svou předzápasovou přípravu a za chvíli budeme začínat.