SH Děkanka

EXTRALIGA ŽEN - 13. KOLO

David Kytler a Tomáš Sommer
FbŠ "pipni.cz" Bohemians Bohemians
5:1
TJ Sokol Královské Vinohrady Vinohrady
3:0 - 1:0 - 1:1 UKONČENO
BOH
VIN
1
7
  • 7 06:56
    1:0
    Iva BENEŠOVÁ
    ()
15
  • 15 14:15
    2:0
    Iveta JEDLIČKOVÁ
    (Veselá)
  • 15 14:49
    3:0
    Aneta ŠMÍDOVÁ
    (Šindelářová)
2
22
  • 22 21:23
    4:0
    Jitka LUDVÍKOVÁ
    (Veselá)
3
45
  • 45 44:31
    4:1
    Lucie ŠINDELÁŘOVÁ
    ()
50
  • 50 49:52
    5:1
    Iveta JEDLIČKOVÁ
    ()
  • 50 49:52
    Time-out
    Vinohrady

Video

Tento přenos lze sledovat pouze na webu vysílatele.

Přejít na přenos
KFC Street Floorball 2024

Události

FbŠ 'pipni.cz' Bohemians - TJ Sokol Královské Vinohrady 5:1
branky: 7. Iva Benešová, 15. Iveta Jedličková, 15. Aneta Šmídová, 22. Jitka Ludvíková, 50. Iveta Jedličková - 45. Lucie Šindelářová; rozhodčí: David Kytler - Tomáš Sommer; vyloučení: 0:0; využití: 0:0; diváků: 72; zásahy brankářů: Daniela Kreisingerová 17 - Iveta Štěpánová 19; po třetinách: 3:0, 1:0, 1:1
60:00 A protože všem náležitostem a oficialitám bylo v rámci dnešního utkání učiněno za dost, nezbývá než se s Vámi rozloučit. Přeji hezký zbytek druhé adventní neděle! P.S. Nezapomeňte, že se zítra hraje od 16:00 utkání mistrovství světa mužů mezi Českem a Švýcarskem.
60:00 Střely na branku 3. třetina: FbŠ 'pipni.cz' Bohemians:: 7 (24 celkově) TJ Sokol Královské Vinohrady: 5 (18 celkově)
60:00 Komentář trenérky TJ Sokol Královské Vinohrady Magdalény Kotíkové: 'Já jsem s dnešním výkonem spokojená. To, co jsme na Bohemku chtěly hrát, jsme v rámci svých fyzických sil zvládly. Děkuji holkám za utkání.'
60:00 Komentář trenérky FbŠ 'pipni.cz' Bohemians Zuzany Jelínkové: 'Poměrně poklidný zápas, který jsme měly pod kontrolou. Jsem ráda, že jsme mohly dohrát na kompletní tři pětky. Hráčkám a soupeřkám děkuji.'
60:00 Ukončení 3. části
59:14 SKV sympaticky bojuje až do samotného konce, během posledních dvou minut si vypracovaly vinohradské sokolnice dvě dobré příležitosti, nicméně Kreisingerová dává jasně najevo, že dnes žádná z protihráček branku slavit nebude.
57:31 Dnešní zápas nám dospívá ke svému zdárnému konci základní části.
54:35 A Bohemka hraje v plném počtu.
54:19 Trvalo téměř celé dvě minuty, než SKV vytěžilo z přesilovky nějakou větší šanci. Křižnou přihrávku, která by znamenala absolutní přímé a gólem zavánějí ohrožení, však na poslední chvíli překazila dobře postavená kapitánka Hyršlová.
52:35 'Člověk se umí zapřít do nohou a...' rozhazuje na trestné lavici rukama Hnátová. Zapřít do nohou a udělat pořádný strom, aby bylo jasno. Řítící se hráčka SKVéček letěla ve vzduchu jako podzimní lístek. Vlála, otáčela se, avšak do ladného dopadu to mělo daleko. Halou zadunělo velké BÁC.
49:53 Kolega Ondrejčík, se kterým jsem shodou okolností v loňském roce spolupracovala na ženském mistrovství světa, sice byl iniciátorem oddechového času SKVéček, nicméně během něj se halou rozléhal především naléhavý hlas hrající trenérky, bývalé kapitýnky ženské repre a televizní expertky Majdy Kotíkové.
49:52 Timeout TJ Sokol Královské Vinohrady
49:52 GÓL FbŠ "pipni.cz" Bohemians! 5:1
Branku družstva FbŠ 'pipni.cz' Bohemians vstřelil #10 Iveta Jedličková bez asistence (5:1)
49:52 Hyršlová zachytila útok SKV, řítí se s hlavou hore směr branka. Ví, že jí na straně nabíhá do slušné pozice i spoluhráčka, místo přihrávky (která se dala docela čekat) však vysílá chirurgicky přesnou střelu nad levé rameno Máčilové.
44:31 GÓL TJ Sokol Královské Vinohrady! 4:1
Vlastní branku družstva FbŠ 'pipni.cz' Bohemians vstřelil #14 Lucie Šindelářová (4:1)
44:31 Šindelářová posílá naslepo přihrávku na druhého beka na středu hřiště, jenže obránkyně nikde. Takže míček zachycuje Šádková, která zachovává chladnou hlavu, přenáší sice útok na polovinu Bohemky, ale chytrou zadokou nachází rozběhnutou Čermákovou. Ta ve vysoké rychlosti přebíhá dvě bránící Bohemačky a posílá tvrdou střelu na Kreisingerovou. Brankářka vyráží k Šindelářové (BOH) a ta nešťastně skóruje do vlastní branky.
43:34 Adéla Bočanová dostává nabito. Pohotová střela z první končí tam, kde ji příznivci Bohemians nechtěli vidět - za mantinelem.
42:13 Ale vzhledem k tomu, že vyučovala na polovině hřiště a míček vzápětí ztrácí naivní přihrávkou, nemusí to Benešovou ani trochu mrzet.
42:12 Jiřičková (SKV) teď dala Benešové lekci zvanou 'Pocem, kam jdeš?'
40:01 Řekněme, že...Tvrzníková tentokrát na buly alespoň škrtla balónek, který ale stejně Bočanová posílá na jednu ze svých spoluhráček.
40:00 Zahájení 3. části
40:00 Počet střel ve 2. části: FbŠ 'pipni.cz' Bohemians: 6 (17) TJ Sokol Královské Vinohrady : 8 (13)
40:00 Ukončení 2. části
39:14 Jako nezastavitelný buldozer se vpřed vydala Iva Benešová, přespurtovala dvě statické hráčky SKV, tu třetí chtěla přechytračit přihrávkou na nabíhající Jarešovou. Ta však neměla hokejku na zemi, takže míček pak lovila a neulovila.
36:52 Ten pokyn 'Uklidněte to!' z domácí střídačky je na místě, protože SKV se v posledních minutách nejenže osmělilo a několikrát zahrozilo, ale předvším zvýšilo svou aktivitu. Zlepšit přesnost střely a Klokanice budou mít problém.
36:03 Doslova za pět vteřin (ne minut, fakt vteřin) dvanáct zachraňuje nulu na kontě Bohemky Katarzyna Chełstowska, která míček neomylně mířící za brankovou čáru odpaluje pryč.
35:52 Hrát hru NHL XY, tak teď od komentátora slyšíte 'WHAT A SAVE by KREISINGER(ová)!' Trunečková poslala na bohemáckou branku nebezpečný projektil parametrů první branky. Reflexivní zákrok pravou rukou domácí brankářky ale radost hostujících překazil.
34:33 'DVA JEDNA DVA!' křičí Jelen ze střídačky. Nevšimli li si hrající trenérka Kotíková s asistentem Ondrejčíkem obranného systému Bohemky doteď, nyní už musí mít jasno.
34:22 Šádková dostala nabito od Honzové, střela měla potřebnou výšku i sílu, jen ne směr. Kreisingerová nemusí zasahovat.
32:11 Létající Daaaaaa-nyyy (ano, notuji si na známou melodii písně Létající Čestmír)...Domácí brankářka se prolétla vzduchem, vyráží míček, čímž dál hájí čisté konto.
31:47 Ludvíková se zapletla se Schwarzovou, obě skončily na zemi. Ale podle toho, jak se hráčka SKV svíjela, zatímco Ludvíková vyskočila jako rybička, bych řekla, že zdravotník se z té střídačky SKV jen tak nehne...
30:05 SKV teď (ačkoli se hraje bez přerušení) přišlo poprosit o zdravotníka. Opravdu přišly poprosit. Prosit nemusí, zdravotníka vyšleme kam je třeba. Jeden rád pomůže.
28:30 Bohemka nebyla daleko od další branky, Máčilové střela projela mezi nohama, ale než se míček stačil vykutálet, už na něm Máčilová ležela. Jenže jak si na něj lehala, potvora se vykutálela k číhající útočnici Bohemky. Milosrdná Klokanice vrátila míček zpátky pod tělo hostující brankářky.
26:37 Benešová vzala ten pokyn 'napadej' vcelku zhurta. Kotíková (SKV) vytřela podlahu, posunula mantinely a překvapeně koukla nahoru, co to do ní praštilo. Klobása.
24:34 Šádková (SKV) nyní volí místo křižné přihrávky (kterou si dle mého situace doslova vyžadovala) střelu, kterou ovšem nastřeluje clonící Petřekovou před brankou. Jo, kdyby zvolila tu křižnou...
21:23 GÓL FbŠ "pipni.cz" Bohemians! 4:0
Branku družstva FbŠ 'pipni.cz' Bohemians vstřelil #57 Jitka Ludvíková, asistoval #60 Lucie Veselá (4:0)
21:23 'Přesně jak jsem nakresila!' vykřikuje spokojená trenérka Bohemky Zuzka Jelen Jelínková . Já si to pak nechám nakreslit taky, protože jsem tu akci jak z obrázku, kterou veleúspěšně zakončila Jitka Ludvíková, neviděla.
20:02 Jop, byla to o rok starší Áďa Bočanová.
20:01 Adéla Bočanová (BOH) versus Aneta Tvrzníková (SKV) na buly. Kdo myslíte, že byl úspěšnější?
20:00 Zahájení 2. části
20:00 Střely na branku: FbŠ 'pipni.cz' Bohemians: 11 TJ Sokol Královské Vinohrady: 5
20:00 Ukončení 1. části
19:59 V neděli se nepracuje, řekly si internetové vlny a přestaly se na chvíli přenášet směr můj pracovní stroj. Takže jste přišli o pět minut popisu toho, co se na hřišti děje. A kdybyste měli pocit, že vám dlužím popis 3.branky Bohemians, tak vězte, že jsem ji stejně neviděla. Takže bych si vymýšlela a to přece nikdo nechce.
14:49 GÓL FbŠ "pipni.cz" Bohemians! 3:0
Branku družstva FbŠ 'pipni.cz' Bohemians vstřelil #19 Aneta Šmídová, asistoval #14 Lucie Šindelářová (3:0)
14:15 GÓL FbŠ "pipni.cz" Bohemians! 2:0
Branku družstva FbŠ 'pipni.cz' Bohemians vstřelil #10 Iveta Jedličková, asistoval #60 Lucie Veselá (2:0)
14:15 Ovšem tohle se Vinohradům hrubě nepovedlo. Signál z rohu Bohemka dobře přečetla, obsadila, získala míček a šupem ve dvou rovnou na Máčilovou. Lucka Veselá pěkně potáhla míček, natáhla na sebe jedinou obránkyni SKV, aby pak servírovala Hyršlové. A kapitánka Bohemky prázdnoutou zívající brankou nepohrdla.
13:03 Ale abych Vinohradům nekřivdila, Dany Kreisingerová už si sáhla 5x na míček. Slovy pětkrát. Tedy dokonce o jednou více, než Máčilová. I když...jak je to s počítáním střel, když ji brankář tahá z branky, hm?
11:55 Proč střely končí na blokujících obránkyních Bohemky? No protože obranný blok Bohemky se dobře pohybuje a holky z SKVéčka potřebují takovou pikovteřinku navíc, než míček zpracují. Proto ty střely jdou takzvaně do plných.
09:20 Na útočnou polovinu se dostává samozřejmě i SKVéčko. Jenom jejich střely končí z většiny na obětavých obránkyních Bohemky. Řekla bych, že holky budou mít kůži podobně růžovou, jako jsou jejich dresy. A zítra fialovou, jako ty trenky...
06:56 GÓL FbŠ "pipni.cz" Bohemians! 1:0
Branku družstva FbŠ 'pipni.cz' Bohemians vstřelil #42 Iva Benešová bez asistence (1:0)
06:56 Bohemku ta neproměněná tutovka nemusela mrzet dlouho. Iva Benešová se totiž prosmýkla kolem dvou bránících hráček a tvrdou střelou nedává Máčilové ani ždibeček naděje, že by se třeba mohla pokusit zabránit gólu. Tadá, Bohemka díky neúprosné Benešové jde do vedení!
05:40 Katarzyna Chełstowska natáhla ke střele, která donutila Máčilovou opět k intenzivnímu prohlížení podlahy. Vyražený míček se dostal k původně zřejmě clonící Veselé. A ta již překonanou brankářku nechá hlasitě oddychnout, protože napaluje míček do břevna.
04:59 Aaaale bacha, ledva jsem to dopsala, už se jedna z mladic Bohemians řítí na Máčilovou. Ta ochotně padá k zemi a míček vypichuje. Takže jsme po pěti minutách hry stále bez branky
04:13 Člověk se zakouká na hru a za tři minuty zjistí, že kouká na do blba. Toliko k záživnosti v prvních minutách.
00:01 První tajenka vyřešena. Úvodní buly utkání jde pro Bohemians, které dnes nastupují v nezvyklých dresech. Zelenobílá síla je dnes viditelná pouze jako banner, protože holky navlékly slušivé růžovoučké dresíky s tmavě fialovými kraťasy. Ne že byste to mohli vidět, ale...Pokud jste viděli Karlíka a továrnu na čokoládu, můžete si to alespoň představit.
00:00 Zahájení utkání.
00:00 A protože už rozhodčí postavili míček na střed hřiště, nezbývá nic jiného, než utkání zahájit!
00:00 Dnes je ale ouplně jiná situace, že ano. Například branku Vinohrad dnes bude hájit Iveta Máčilová, zraněná je i velezkušená bývalá kapitánka ženské reprezentace Zuzana Macurová.
00:00 Dobrý den dámy a pánové! Vítám Vás na dnešním textovém online přenosu utkání 13. kola Extraligy žen mezi domácím FbŠ 'pipni.cz' Bohemians a hostujícím celkem TJ Sokol Královské Vinohrady. Když se tyto dva celky potkaly v 6. kole letošního ročníku, domácí Bohemka vyhrála 7:2, přičemž Adéla Bočanová slavila hattrick.