Videoplatformu obohatí další přenosy. Už tento víkend sledujte play-off Národní ligy

Utkání Národní ligy: Milevsko – Náchod | foto: FBC Došwich Milevsko

Od soboty 24. února postupně začnou přibývat zápasy, které bude možné sledovat na videoplatformě ceskyflorbal.tv. Jedná se o přenosy, které jsou součástí předplatného a víkendových balíčků pro mládež a nižší soutěže.


S koncem základní části a na něj navazujícími boji o vítězství se váže také povinnost vysílání přenosů z mládežnických a nižších soutěží, které mohli fanoušci nově sledovat pravidelně i v základní části díky stále vzrůstající instalaci automatických kamer (jejich přehled najdete zde).

Ty však nejsou ve všech halách, v nichž se hrají zápasy celostátních a nejvyšších mládežnických soutěží, od vyřazovací části ale budou k dispozici i přenosy z míst, kde není možné vysílání skrze AI kameru. Všechny zápasy bude možné sledovat tak jako doposud - po zakoupení víkendového pasu (89 korun) či v rámci dlouhodobého předplatného pro neelitní soutěže. Měsíční předplatné vyjde na 169 korun, roční na 1190.

Jako první přijdou na řadu duely v rámci play-off Národní ligy, která startuje už tento víkend a nabídne celkem šestnáct zápasů. Od 16. března pak přibydou i zápasy play-off nejvyšší soutěže juniorů a juniorek (čtvrtfinále) i z hal bez automatických kamer, o týden později se rozeběhne i semifinále 1. ligy žen, které bude stejně jako finále pokryté ze všech hal. Na platformě ceskyflorbal.tv také uvidíte kompletní finále o vítěze 1. ligy juniorů a týden po BigBoard Superfinále také medailové boje v nejvyšších soutěžích dorostenek a dorostenců.

Seznam povinně vysílaných zápasů z mládežnických a nižších soutěží

Od 24. 2. Národní liga (od čtvrtfinále play-off)
Od 16. 3. 1. liga juniorek, CE liga juniorů (od čtvrtfinále play-off)
Od 23. 3. 1. liga žen (od semifinále play-off)
Od 6. 4. 1. liga juniorů (finále play-off o vítěze 1. ligy)
20. - 21. 4. Finálový turnaj 1. ligy dorostenek a 1. ligy dorostenců

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se