Známe čtvrtfinále Národní ligy! Kdo na koho narazí?

Utkání Zlín Lions – Torpedo Havířov | foto: Václav Mikulík/Zlín Lions

První ze série výběrů soupeřů je za námi. Poznali jsme v něm složení čtvrtfinále play-off obou skupin Národní ligy.


Jako první přišla na řadu východní skupina Národní ligy, která je třetí nejvyšší mužskou soutěží. Jednoznačný vítěz základní části z Kopřivnice volil jako první a sáhl po Hranicích, s nimiž v prvním vzájemném duelu, navíc v domácím prostředí, zaváhal. Na hřišti soupeře už si počínali Vikingové jednoznačně a zvítězili 8:1.

Druhé přišlo na řadu Torpedo Havířov, které si vybralo Petrovice. První vzájemný zápas nabídl šestnáct branek, v tom druhém uspěl tým od Karviné. Stejně jako u první série je i zde zajímavé, že pokaždé v základní části slavil hostující celek.

Třetí příčku uhájil Zlín, který zvolil Šumperk. V obou vzájemných zápasech slavil domácí tým výhru díky osmi vstřeleným brankám Čtvrté místo v tabulce patří Přerovu, na který čeká bitva s Třincem. I zde si oba týmy podělily v obou vzájemných zápasech body. Duel v Třinci nabídl epickou bitvu a celkový triumf domácích 13:10.

Čtvrtfinále play-off Národní ligy – východ

FBC Vikings Kopřivnice – FBC Hranice
Torpedo Havířov – Z.F.K. Petrovice
Zlín Lions – Asper Šumperk
FBC Přerov – FBC Intevo Třinec

Následovaly také volby v západní skupině Národní ligy. Díky triumfu na půdě posledního Benešova si první místo a tedy možnost první volby zajistila plzeňská Slavia, která sáhla po Kobylisích. V obou případech slavili v základní části hostující celky a pokaždé nabídla utkání divákům brankové hody.

Jako druzí volili pražští Panthers, kteří si do čtvrtfinále vybrali milevský Došwich, který dvakrát porazili o pouhé dva góly a série tak slibuje pěknou přestřelku. Třetí příčku po základní části získali Primátoři z Náchoda. Ze dvou jihomoravských soupeřů sáhli po Troopers, které v obou případech v dlouhodobé fázi porazili.

Čtvrté místo uhájila díky lepším vzájemným zápasům Jaroměř a bude mít výhodu domácího prostředí pro čtvrtfinále, v němž narazí na Blansko. Oba vzájemné duely byly velmi vyrovnané, a tak nás čeká zřejmě další skvělá série.

Čtvrtfinále play-off Národní ligy – západ

FBŠ SLAVIA Fat Pipe Plzeň – Florbal TJ Kobylisy
Panthers Praha – FBC DOŠWICH MILEVSKO
Florbal Primátor Náchod – TROOPERS
TJ Sokol Jaroměř – FBK Atlas Blansko

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se