BUTCHIS dotáhli čtyřbrankovou ztrátu a postupují do Livesport Superligy!

Radost florbalistů BUTCHIS ve finále | foto: BUTCHIS

V pátek večer pokračovalo finále 1. ligy mužů, v němž BUTCHIS držel dvoubodový mečbol a mohl sérii ukončit. To se mu zprvu nedařilo, po skvělé otočce ale v prodloužení rozhodl a postoupil tak do nejvyšší mužské soutěže.


Kanonýři Kladno - BUTCHIS 5:6p (4:0, 1:3, 0:2, 0:1) | Konečný stav série: 0:3

Kladno do třetího finále vstoupilo s obrovskou vervou a ještě v první třetině se dostalo do čtyřbrankového vedení. Zprvu pohodlný náskok způsobený brankami Bohuslávka, Riebauera, Pfaura a Hübnera ale BUTCHIS postupně doháněli a necelých devět minut před koncem základní hrací doby už to bylo pouze o gól. Tažení hostů totiž tehdy zakončoval Jakub Černý, který byl úspěšný při trestném střílení a Kladno tak vedlo už pouze 5:4. O tři minuty později navíc BUTCHIS mohli slavit naplno, neboť Jakub Pecha srovnal a naprosto tak domácí kádr rozložil. V prodloužení to už pak byla jednostranná záležitost, kterou zakončil Jakub Černý tzv. superligovým gólem - svou trefou v čase 64:03 totiž BUTCHIS poslal do Livesport Superligy.

Branky: 11. Bohuslávek, 12. Riebauer, 16. Pfaur, 17. Bohuslávek, 26. Hübner - 21. Drastich, 30. Papež, 39. Šubrt, 52. Černý, 55. Pecha, 65. Černý. Rozhodčí: Petr Števček - Radek Števček. Vyloučení: 4:5 + Matyáš Kalina OS. Využití: 0:0. Zásahy brankářů: Ivan Ponomarev 11 - Jan Hlinák 2, Eduard Vladař 10. | MATCH CENTER

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se