Vylepši si zážitek z BigBoard Superfinále! Vyber si jednu z exkluzivních možností

Zahajovací nástup během superfinále Extraligy žen | foto: Matyáš Klápa/Český florbal

TÉMĚŘ VYPRODÁNO | Chceš si florbalovou bitvu roku užít tak, jako někdo jiný? Máš jedinečnou šanci si přikoupit speciální balíčky, díky nimž dostaneš svůj zážitek na vyšší úroveň. Můžeš si například užít jedinečnou prohlídku zázemí v O2 areně.


Na výběr jsou hned tři různé druhy fan experience, které tvůj zážitek z BigBoard Superfinále 2023 ještě umocní. Žádný z těchto balíčků není vázaný na vstupenku a může si jej dokoupit kdokoliv s planou vstupenkou na Bigboard Superfinále 2023.

Prohlídka zázemí s Milanem Garčarem – navštivte zákoutí O2 areny (zbývá poslední kus)
  • Cena 500 Kč

Zakoupením tohoto speciálního balíčku dostaneš šanci dostat se tam, kam se běžný smrtelník nepodívá. Po boku průvodce, kterým bude florbalová legenda Milan Garčar, se dostaneš k ploše, do zázemí a zákoutí největší arény v Česku. Podíváš se tak například do míst, kam má běžný fanoušek vstup zakázán. Těšit se můžeš na spoustu zajímavostí o O2 areně, florbalových akcích, které hostila a také to, jak jedinečnou auru této arény vnímal právě Garčar, jenž zde mimo jiné absolvoval i mistrovství světa.

Buď u plochy při nástupu a speciální show (vyprodáno)
  • Cena 300 Kč

Chceš zažít atmosféru v O2 areně přímo od hřiště? Máš jedinečnou možnost se nejen projít kolem hrací plochy, ale přímo od hřiště sledovat rozcvičení superfinalistů a celý zahajovací ceremoniál. Z těch nejlepších míst, kam se nikdo jiný nedostane, tak uvidíš předzápasovou show a nástup hráčů.

Na BigBoard Superfinále s dětmi? Máme pro ně speciální koutek!

Máte strach, že pro vaše děti bude BigBoard Superfinále příliš náročné? I na to jsme připraveni! Pro děti do osmi let je přichystaný speciální dětský koutek, který je zdarma a není třeba speciální rezervace.

Každý z návštěvníků s dětmi do osmi let má možnost (například v rámci přestávek mezi zápasy) zdarma dát svého potomka až na 90 minut do dětského koutku, kde na něj čeká spoustu zábavy. Vy se tak nemusíte strachovat, že vaše ratolesti nezvládnou náročný program během florbalové bitvy roku.

Vy si navíc budete moci v klidu projít celý doprovodný program, který pro vás organizační štáb BigBoard Superfinále 2023 chystá, a třeba nakoupit pro sebe či své dítě nové florbalové vybavení či parádní úlovky z aktuální kolekce merche Českého florbalu.

KUPUJ VSTUPENKY NA BIGBOARD SUPERFINÁLE 2023

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se