Zaplňme Budějce florbalem! Lístky na finále poháru jsou v prodeji

Fanoušci na BigBoard Superfinále 2023 | foto: Český florbal

Finále Poháru Českého florbalu se po jedenácti letech vrátí do jihočeské metropole a i ty můžeš být u toho! Neváhej a pořiď si vstupenky na vrchol pohárové sezony 2023/24.


Sportovní hala v Českých Budějovicích bude 13. února hostit první boj o trofeje v rámci českých soutěží. Na jihu Čech se představí dva nejlepší ženské a po nich i dva nejlepší mužské celky aktuálního pohárového ročníku.

Pro Budějovice se bude jednat o významnou sportovní událost. Pohárové finále tam zavítá totiž po dlouhých jedenácti letech. Tehdy mohli diváci vidět první trofejovou radost mužů Chodova a výhru tehdy dominantního Herbadentu. Dočkáme se překvapení i v této sezoně, kdy triumf obhajují ženy Vítkovic a muži Bohemians?

Neváhejte a kupte si včas vstupenku. V předprodeji nejen že ušetříte peníze, ale také si můžete vybrat ta nejlepší místa v hale. Koupit si můžete i místečko ve VIP, které bude obsahovat kromě vstupenky i catering, parkování, dárkový balíček s merchem a jeden šťastlivec může ve speciálním slosování vyhrát reprezentační dres. Navíc, blíží se Vánoce a lístek na akci, která se bude hemžit těmi nejlepšími florbalisty a florbalistkami, udělá radost všem florbalovým hráčkám i hráčům.

Ceník vstupenek

Základní vstupné: 300 Kč.
Děti od 3 do 10 let: 180 Kč.
Děti do 3 let zdarma (bez nároku na místo).
ZTP/P 99 Kč + doprovod 1 Kč.
VIP: 1790 Kč.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se